Informatie    327

Paganweb is geen organisatie maar meer een platform. Dit platform bestaat o.a. uit de blogs en artikeltjes op deze website, een aantal besloten MeWe groepen waarop Pagans en heidenen van allerlei verschillende richtingen, vaak ook individueën die niet zoveel hebben met richtingen en stromingen, elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uit­wis­selen en afspraken kunnen maken om elkaar tijdens een Pagan café, Heksencafé of een jaarfeest te ontmoeten, die ze dan zelf organiseren.
Hiervoor is de website Pagans.nl/.be / Paganweb.nl/.be opgezet.
Paganweb onderschrijft de anti-racisme en discrimantie stellingen van www.Havamal127.nl en we maken dus ook geen onderscheidt tussen mannen- en vrouwenrollen  (Lees hierover in het artikeltje over: Mannen- en vrouwenrollen).
We zoeken niet zozeer de eenheid met de verschillende richtingen maar vinden juist de verschillen inspirerend.
De filosofie hierachter kan je lezen in het artikeltje over: Eenheid en verscheidenheid

Wanneer je je een beetje kan vinden in deze uitgangspunten, er van houdt om goede research te doen voor een blog of een artikeltje (dus met verwijzingen naar boeken, websites, studies, enz.), en graag hier zou willen publiceren, neem dan even contact op.


Copyright

Met uitzondering van teksten waarvan ik heb aangegeven dat ik ze van een andere website heb overgenomen (met toestemming uiteraart), en teksten niet door mij (Martin Roek ) geschreven, zit er een beperkt copyright op de hier gepubliceerde teksten, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten en afbeeldingen mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik.
Dit geld uitsluitend voor die teksten en afbeelding waarvan duidelijk is dat deze afkomstig zijn van Martin Roek , voor alle andere afbeeldingen en teksten dient u zich tot de betreffende rechtshebbenden te richten.

De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk. Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie

Wanneer je teksten en/of afbeeldingen van deze website gebruikt hebt, kan je naar deze website verwijzen met bijvoorbeeld de tekst: "Tekst overgenomen van www.Paganweb.nl"
of "Tekst gedeeltelijk overgenomen van www.Paganweb.nl"
In plaats van www.Paganweb.nl kan je natuurlijk ook www.Paganweb.be gebruiken.