Facebook

FacebookDe Pagans van Nederland en België op Facebook
De Pagans van NL & BE zijn geen organisatie of een bepaalde groep mensen.
Het betreft hier een platform in de vorm van een aantal websites en besloten facebook groepen rond een bepaald thema, waar mensen die zich aangetrokken voelen door het Paganisme en Heidendom hun ideeën en hun activiteiten kunnen uitwisselen en bespreken.
Deelname aan de groepen en/of een vermelding op één van de website's is altijd gratis en zonder verplichtingen, zoals dat je geen link terug hoeft te plaatsen of dat je actief aan de Facebook groepen moet deelnemen.

Omdat alleen de leden van deze besloten Facebookgroepen kunnen zien wat hier gepost wordt, kan je hier dieper en vrijer op allerlei paganistische onderwerpen ingaan. Het beheer van deze Facebookgroepen ziet er op toe dat er respectvol met elkaar en de vele verschillende zienswijzen binnen en buiten het Paganisme omgegaan wordt.
Discriminerende, respectloze, negativistische uitlatingen worden niet getolereerd.
De betreffende post zal in zo´n geval verwijderd worden en men kan wel of niet een waarschuwing krijgen, afhankelijk van de ernst van de post. Na drie waarschuwingen wordt de betreffende persoon verwijderd van de groep en pagina.

Verder kan je ieder Pagan, Heidens of gerelateerd onderwerp bespreken en reclame maken voor activiteiten, zoals jaarfeesten, cursussen, workshops, opleidingen die natuurlijk wel pagan/heidens van aard dienen te zijn.
Een aantal besloten Facebook groepen heeft een aantal Topics, zoals bijvoorbeeld een #BoekenTopic, maar het is geen verplichting hiervan gebruik te maken.

Bovenstaande is van toepassing op alle facebook pagina's en groepen vanuit Pagans van NL & BE, zoals daar zijn:
1775